tiistai 11. helmikuuta 2014

Helmikuu

Hui, kun aika menee nopeasti! Nyt on jo melkein helmikuun puoliväli. Siis helmikuu? Ja 2014? Ää, minne tämä aika katoaa? Töissä sujuu nykyisin mukavasti. Meillä on hyvä tiimi kasassa, vaikka siitä puuttuu tällä hetkellä tallivastaava. No, huomenna tulee ehkä yksi mies tekemään tallia. Toivottavasti löytyisi joku työntekijä pian, nyt nimittäin on hiukan raskasta ensin hoitaa kaikki hevoset ja sitten vielä pitäisi tehdä tallihommia. Hymy huulilla ja laulellen kaikki sujuu! :)

Tämän kuukauden aikana tapahtuu paljon hauskaa! Ensinnäkin meille on tullut viisi uutta hevosta viimeviikkoina ja ne ovat kaikki todella kivoja. Sain ratsastaa tänään yhden niistä, ja voi vitsi! Mikä heppa! Kahdeksan vuotias kimo ruuna, todella suloinen ja niin mukava ratsastaa. Halusin vaan avata maneesin oven ja jatkaa laukkaamista Suomeen asti. Sitten ensi viikonloppuna meidän talli järjestää kisat. Hui, niin pian. Nyt kaikki treenaavat hullun lailla, enemmän töitä minulle heh. Kysyin Verenalta että aikooko hän osallistua Chardonnaylla ja hän vastasi että "yes, all of the horses go to the show". Huomenta vaan jos minun pitää laittaa kisakuntoon yli kolmekymmentä hevosta yhtenä viikonloppuna. Toivottavasti selviän hengissä.

Mutta heti tämän viikonlopun jälkeen pääsen levähtämään kuudeksi päiväksi! Nimittäin matkustan Portugaliin, jossa koko perhe kokoontuu! Siis, todellakin kokoontuu maailman jokaisesta kolkasta. Minä Dettingenistä, isi Roomasta, äiti Taalintehtaalta ja sisko Turusta. Miten meidän perhe on näin riehuva? Joka paikassa pitää asua. No äiti ja siskohan asuu kuitenkin Suomessa, mutta rakas isini keksi asua koko helmikuun Roomassa kirjoittelemassa kirjojaan. Mhm, normaalia. Kuitenkin tämä on jotenkin niin hauskaa että olemme joka paikassa koko ajan. Siitä lomasta tulee maailman paras! Ah, ihanaa nähdä perhettä ja ottaa vähän vapaata!

Kello on pari minuuttia yli yhdeksän ja olen niin uupunut että lähden tästä suihkun kautta nukkumaan. Öitä söpöt lukijani!

Maailman paras sisko ja minä Albufeirassa kesällä. Kohta nähdään, vanha paviaani! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti