lauantai 5. lokakuuta 2013

Tallihommia

Koko tämän viimeisen viikonlopun jonka elän suomessa minulla on tallitöitä. Eli tänään heräsin 6:30 ja suuntasin kohti tallia. Tein aamutallin ja sen jälkeen pidin vielä elämäni ensimmäisen ratsastustunnin! Ihan hyvin meni, vähän aikataulusta myöhässä, mutta ei se mitään. Harjoiteltiin kevyttä istuntaa puomeilla ja kaikki ratsasti oikein siististi. Palautetta sain että olen kuin klikkeri-kouluttaja (aina kun koira tekee oikein, kouluttaja painaa klikkeriä ja sen jälkeen koira saa namin), huusin näköjään koko ajan hyvä, hyvä, hyvä, HYVÄ! Haha, no parempi niin. :)

Aatu ontui alkuviikosta, joten sillä on ollut vapaata nyt pari päivää. Eilen se ei ontunut kuitenkaan kovinkaan paljon, niin luulen että käyn kokeilemassa sitä tänään selästä. Luultavasti Aatusta tulee kuitenkin pilleri-mummo.. Eläinlääkäri (ja minä ja äiti) epäilee että on parasta antaa Aatulle koko sen loppuelämän särkylääkettä. Pääasia että Aapuli on tyytyväinen ja kivuton, jos se pärjää särkylääkkeillä ja vähällä liikutuksella niin se saa elää niin kauan kun sillä on hyvin asiat! Viime lääkekuurilla käytettiin Equioxx-lääkettä joka on lääke joka sopii erityisen hyvin hevosille joilla on nivelrikko. Tähän kuuriin Aatu vastasi todella hyvin, oli iloinen, positiivinen ja liikkui mielellään ja ontumatta. Elikkä tätä särkylääkettä jatketaan.

Mitäs tykkäätte? Onko tylsä lukea tällaisia "tavallisia" postauksia? Vai haluatteko vaan lukea joistain isoista tapahtumista? Tietenkin kun muutan saksaan minulla ei luultavasti ole näin paljon ylimääräistä aikaa kirjoitella tänne arki-juttuja..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti