keskiviikko 30. lokakuuta 2013

30.10.13

Tänään oli kovin raskas päivä. Uusi omistaja (joka on ostanut Pferdeservice-Karlen tämänhetkisen tallin) muutti osan hevosistaan jo talliin. Meidän piti siis tunkea omat hevosemme tilapäiskarsinoihin, vanhaan talliin ja ulkoboxeihin. Piti siivota ja putsata koko talli ja samalla ehtiä juoksuttaa, maastoiluttaa ja ulkoiluttaa sekä muuttaa hevosten paikkoja. Huhhu! Uusi talli on alkanut näyttää vähän enemmän tallilta, mutta kestää vielä neljä viikkoa ennen kuin saamme muuttaa sinne. Eli neljä viikkoa hulluutta, hevoset neljässä eri paikassa ja tavarat ties missä! Toivon vaan että aika menee nopeasti, I can't wait että pääsemme uuteen talliin!

Huomenna toivon että asiat alkaa vähän rauhoittua (turha toivo) ja että pääsisin sinne hevosen selkään ihan kunnolla. Olen viime viikon ja tämän aikana saanut aika paljon verkata hevosia ratsuttajalle, mutta eihän se ihan sama asia ole. Tosin olen alkanut ottaa enemmän irti siitä pienestä "kevyttä ravia 10 min, harjoitus ravia 5 min" -ajasta. Ajattelen paljon istuntaa ja mietin että mitenköhän tämän hevosen saisi liikkumaan oikeinpäin, hehe. Suurin osa näistä hevosista on todella vaikeita ratsastaa! Tietenkin kun ne on niin nuoria ja myös niin huippuja että ne ovat melkein liian herkkiä. Mutta sitten kun ne saa liikkumaan oikein, niin voi että mikä tunne! Huomaa että ihmiset haluavatkin vähän penniä venyttää tällaisista hevosista!
3-vuotias oripoika. Niin kultainen!

1 kommentti:

  1. Hienoja maastokuvia! Ja keittiön "varustelusta" huomaa, että ranskalainen kokki on tullut taloon. Kiva lukea sun kuulumisia!

    VastaaPoista