perjantai 7. maaliskuuta 2014

Äh

En ole blogannut toooooodella pitkään aikaan, peukku alas minulle. Mutta täällä on tapahtunut niin paljon ja aina kun on ollut vapaata olen kuolleena makoillut sängyssä pizzani vieressä.

Siis, jalka ei ollut murtunut, haha. Siinä oli nivelsiteiden repeymä ja kivan kallis lasku tuli sairaalalta. Mutta parempi tietää, ja jouduin kuitenkin käpsyttelemään tukiside jalassa kuusi viikkoa. Tämän kuun lopussa saan ottaa pois sen. Onneksi ei kuitenkaan sen vakavampaa! Jalka tuntuu nyt jo lähes normaalilta ja olen lopettanut lääkkeiden syömisen.

Työt sujuvat hyvin, paljon tekemistä mutta myös paljon ratsastamista. Tänään sain maastoilla kahdella eri hevosella ja verrytellä yhden hevosen joka toimi oikein mukavasti. Ensi viikolla on taas kisat meidän tallilla ja huhhu, mitenköhän siitä pitäisi selvitä.. Viime kisat meni todella hyvin ja meidän tallin ratsuttajat voittivat kaikki luokat lauantaina. Haha, vähän tyhmää järjestää suuret kilpailut ja sitten menemme voittamaan kaikki luokat!

Loma Portugalissa oli aivan mahtava! Koko viikon otin rauhallisesti rakkaan perheeni kanssa. Melkein ainoa huono puoli kun tekee töitä Saksassa on ettei nää perhettä tarpeeksi usein. Mutta se pitää vaan kestää jos haluaa kehittyä muuten.

Tämä nyt oli tämmöinen hello-bye postaus, mutta en keksi muuta kirjoitettavaa tai oikeastaan en vaan jaksa. Toivotaan että löydän jostain vähän enemmän inspistä kirjoittaa pitempiä tekstejä. Oikein mukavaa kevät-talvea (holy shit, nyt on kohta kevät!!!) kaikille lukijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti