torstai 20. maaliskuuta 2014

20.3.2014

Vapaapäivä. Heräsin kymmeneltä, pistäydyin suihkuun ja siivosin sen jälkeen huoneeni. Oli todellakin aika siivota huone, kun en edes muista milloin viimeksi sen tein. On ollut kisoja ja asiakkaita ja hirveästi puuhaa töissä, en ole kertakaikkiaan jaksanut. Pesin pyykkiä ja kävin kaupassa pyörällä. Ulkona on todellakin maailman mahtavin sää. Siis ihan Suomen kesä -ilma. Olisiko joku 15-20 astetta, rakastan tätä! Heitin ruoat keittiöön ja lähdin kävelylle. Pitää todellakin nauttia tästä päivästä, kun ei oikein tiedä millon saa seuraavan kerran vapaata, heh. Lauantaina lähden hevosenhoitajaksi kisoihin, hauskaa. Tykkään todella paljon olla hoitajana kisoissa, vaikka se onkin hirveän stressistä. 

Syön tällähetkellä maukasta lohisalaattia jonka tein äsken. Olen maailman huonoin ruoanlaittaja mutta tämä onnistui täydellisesti! En yleensä tiedä yhtään mitä aineksia salaatteihin pitäisi laittaa niin improvisoin hiukan. Eli: jäävuorisalaattia, kurkkua, mozzarellaa, brietä, ananasta ja päälle paistoin lohta jonka maustin suolalla, mustapippurilla ja yrttisekoituksella. Lasiini kaadoin ananaspurkista mehua. Nyt kyllä kelpaa!

Nyt vuorossa on Skypetys äitin kanssa ja sitten suuntaan pyöräni Carinan tallille moikkaamaan ja katsomaan heppoja. (Niinkuin niitä ei näkisi tarpeeksi joka ikinen työpäivä, hehe..)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti