sunnuntai 3. marraskuuta 2013

40 000 €

Sain toissapäivänä kuulla että Tequila on myyty. Haluan kertoa siitä vain sen takia koska tämä ihmepakkaus maksaa 40 000€! Jeez.... Ja minäpä olen ratsastanut sillä! Aika huikea fiilis.

Eilen täällä Dettingenissä oli suuret juhlat. Hyvin pärjänneet ratsastajat saivat mitaleja ja kunniaa. Ihanaa miten suuri juttu ratsastus on täällä! Niissä yksissä kisoissa joissa kävin kaikilla oli hyvä fiilis ja tuntui kuin olisi Helsinki International Horse Show:ssa vaikka ne olivatkin pienet kisat. Samppanjaa juotiin, ravintolassa nautittiin ruokaa ja yleisöä oli kunnollinen määrä. Miksei Suomessakin voitaisi arvostaa hevoskilpailuja näin paljon?

Muuten kuuluu normaalia. Hevosia en ole ratsastanut. Vielä. Toivon että tähän tulee muutos. Ensi viikon perjantaina olen ollut täällä kuukauden ja sillon pitäisi saada palautetta että voinko jäädä ja miten olen pärjäillyt. Otan kyllä sillon puheeksi tämän ratsastus-asian. Tulin tänne jotta ratsastukseni kehittyisi enkä mistään muusta syystä. Nyt tuntuu että ratsastustaito hiipuu olemattomiin. Normaalina kuukautena ratsastan noin 30 kertaa enkä näin 3 kertaa niinkuin täällä. Nojoo, malttia.

Lettejä on kyllä tehty ihan tarpeeksi! Positiivista on että se taito alkaa kehittyä. Kun tulen takaisin Suomeen en osaakaan tehdä muuta kuin valmistella hevosia kisakuntoon..


Ja tästä kun painatte näätte lettini livenä! Öh, siis letitin tämän söpön orin tätä videota varten. Ostakaa pois! Todella sympaattinen pieni mies!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti