torstai 21. marraskuuta 2013

Chardonnay

Olipa ihana päivä tänään! Ilma on toki aika ällöttävä, mutta työpäivä meni oikein kivasti. Aamulla Werner oli ratsuttamassa ja sain alkuverrytellä yhden ihanan hevosen. Stakkanda nimeltään. Olen ratsastanut sillä ennenkin pari kertaa. Stakkanda on nuori (arvaisin 4 v.) ja aika ruma (hihi). Sillä on giganttinen pää, kapea kaula ja paksu keskikroppa. Se näyttää hiukan joutsenelta. :) Mutta voi kun se on niin sympaattinen! Pelkää vähän kaikkea, mutta kun sen saa ratsastettua rennoksi se on niin makee ratsastaa! Luulen myös että se tulee nätimmäksi kunhan vaan saa enemmän ikää ja massaa. Olisiko kellään lainata pari tonnia? ;)

Stakkanda <3

Päivä kului normaalisti. Iltapäivällä sain sitten lähtä maastokäynneille Chardonnayn kanssa. Chardonnay on about seitsemän vuotias holsteiner tamma joka on kisannut 140 cm luokkia. Tällä kertaa menin yksin maastoon ja kaikki meni oikein mallikkaasti. Chardonnay on kyllä niin kiltti! Ei katsele mitään, pitkin ohjin pystyi lönkytellä ja nauttia pienestä tauosta keskellä työpäivää.
Chardonnay maailmalla

Dettingen am Albuch



Nyt illalla olen käynyt laittamassa pyykkiä pyykkikoneeseen ja ostamassa ruokaa supermarketista. Olen ollut oikein ahkera! Nyt pitäisi vaan jaksaa hakea ne pyykit pois sieltä, mutta khöh luultavasti se tapahtuu sitten huomenna..

4 kommenttia:

  1. Ihan äitiys(siskous) tipsaus vaan : Pyykit kannattaa heti otta pois koneesta ku ne on valmiit, muuten alkaa haista! Hyyj
    :D
    Onnea pyykkisi kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahah tää oli vissiin irina... *kröhmhyväsuomikröhm* ja kiiiiiiiiiitos tipsauksesta! kyl mä tiiän mutku vääääääsyttiiiiiiiiiiii!

      Poista
  2. Vanha pyykki voi alkaa steppailla koneessa. Isi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ja isi heti perään, hieno perhe mulla :D joo pyykit eivät steppailleet mitään onneksi!

      Poista