keskiviikko 11. joulukuuta 2013

11.12.13

Hei vaan kaikille!

Aamulla en millään olisi halunnut nousta lämpimän peittoni alta. Tunsin itseni zombiksi kun piti lähtä kohti tallia ja alkaa laittaa heppoja kuntoon ratsutettavaksi. Onneksi heräsin hiukan kun pääsin Compassin selkään verkkaamaan. Olen ratsastellut tällä 5 vuotiaalla ruunalla useaan otteeseen kun Werner ei oikein pidä siitä ja hän on huomannut että saan C:n toimimaan suhteellisen näppärästi. Haha, Compass onkin suuri (ehkä 175-180 cm) ja laiska köntys. Saan aina tsempata itseni hikeen että saisin ruunan jotenkin vikkelämmin avuille. Tänään oli sama homma edessä. Loppua kohden meni oikein kivasti ja sain tehtyä pari hyvin onnistunutta laukanvaihtoa!

Verryttelin ihan vaan pari minuuttia yhtä tammaakin. Hirveän säikky pieni heppa. Hohho, ei oikein jaksa kun polle vaan juoksee alta pois vaikka mitenpäin satulassa istuisi. Lounaan jälkeen sain mennä maastoilemaan Chardonnayn kanssa. Nämä käyntiretket ovat kyllä kullan arvoisia! Chardonnay on niin ihanan kiltti ja rauhallinen että siinä voi vaan istua ja rentoutua kesken stressisen työpäivän.

Oli hyvä päivä, mutta olin niin hirvittävän väsynyt että tuntui että tästä ei tule mitään. Onneksi Verena auttoi hevosten kanssa aamulla niin loppu sujui vähän nopeammin. Nyt on pakko lähtä tästä nukkumaan ja huomenna ottaa energiajuoma mukaan ryystettäväksi. Kyllä tästä selviän! Pidetään kaikkia peukkujamme että päästään muuttamaan jo nyt lauantaina. 

Maija liputtaa kotimaataan! Tuli hirveä ikävä rakasta Maikkia kun näin sen skypen kautta. Raukka ei ymmärtänyt yhtään että mistä se Ainon ääni tulee?! Minun rakkain hauvveliinini <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti