sunnuntai 29. joulukuuta 2013

New Star

Toinen vapaapäivä tällä viikolla! Viime viikollahan en ehtinyt pitämään yhtään vapaata, niin tämän viikon aikana minulla on ollut kaksi. Tiedän että minun pitäisi tehdä jotain viisasta (esim pieni kävely tekisi hyvää) mutta en oikeasti jaksa. Viime viikot töissä ovat olleet aivan kauheita, niin ehkä ihan hyvä että otan nyt rennosti niin paljon kuin mahdollista. Tuntuu että on ollut jatkuva univaje ja kroppa ihan kuollut. Ehkä tämän päivän jälkeen alkaa taas löytyä uutta energiaa!

Työt ovat sujuneet todella mukavasti tämän viikon aikana. Tämä uusi talli on kyllä niin huippu! Tunnen itseni kyllä aika hemmotelluksi. :) Eilen meillä kävi asiakkaita ja huhhei kuinka pitkään he ratsastivat. Neljä hevosta ja jokaisella he tuuppasivat varmaan tunnin! Olisin muuten päässyt maastoilemaan Chardonnaylla mutta kun nämä ihmiset veivät niin paljon aikaa.. Eli koko eilisen päivän laittelin vaan hevosia kuntoon melkein.

Perjantaina pääsin taas pitkästä aikaa hevosten selkään! Sain alkuverrytellä Compassia ja New Staria. Compass oli normaali itsensä, laiskimus joka sitten kun oli verrtynyt alkoi toimia ihan kivasti! New Starilla sain ravailla vähän pitempään. Ai kun tämä tamma on mahtava! New Star on pienikokoinen kuusivuotias joka on hypännyt 130 cm luokkia. Olen ratsastanut sillä pari kertaa ja se on ihanan pehmeä avuille. Välillä sillä on kyllä omia ideoita, vähän pukkeja ja säikkymisiä jne. Perjantaina sain kuulla hyviä egoboostavia kommentteja Verenalta. "Good Aino!" "That is super!" Huhhu, on se mukavaa tietää että ehkä tämä ratsastustaito ei olekaan huonontunut.. 

Lopuksi minä sanoin sitten että "She's so nice to ride! A very good horse!" johon Verena totesi että "Yeah, but she's a little bit crazy. But you like crazy horses!". Haha noniin.. näköjään olen oma itseni ja aina pomppaan kaikista pukittelevimman hevosen kyytiin. :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti