lauantai 7. joulukuuta 2013

Kuulumisia

Tänään oli ihanan kevyt päivä töissä. Aamulla Verena auttoi minua päästämään hevosia vapaaksi halliin ja sitten ei ollut paljon muuta kuin kolmen hevosen juoksutus ja yhden hevosen kuntoon laittaminen asiakkaille. Ehdin jopa siivota satulahuoneen!

Eilen lähti aamulla kaksi hevosta amerikkaan ja yksi hevonen lähti illalla jonnekin päin saksaa. Eilen illalla tuli sitten kaksi uutta tammaa. Toinen näyttää ihan ponilta, ihmeellisen orimainen ollakseen tamma, haha väärä sukupuoli. Ja toinen niistä on supernätti pieni hevonen. Tänään tuli taas uusi hevonen, en siitä tiedä sitten enempää. Näytti kouluhevoselta.

Täällä hevoset vaihtuvat tiuhaan tahtiin. Heti kun saadaan yksi hevonen myytyä niin toinen tulee tilalle. Esimerkiksi Quintus joka myytiin amerikkaan oli täällä vaan kuukauden. Välillä menee kyllä pää pyörälle kun hevosia tulee ja menee ihan koko ajan.

Uusi talli alkaa valmistua! Kysyin tänään että millokohan pääsisimme muuttamaan uudelle puolelle ja Verena sanoi että voisimme jo muuttaa puolet hevosista, mutta hän ei halua laittaa niitä "työmaalle". Ihan ymmärrettävää. Luulen että on helpompi kun kaikki vaihtuu kerralla. Hän sanoi että suunnitelmien mukaan voidaan muuttaa jo ensi lauantaina! Uuuuuuuuuuuuh, jeee, woopwoop ja niin pois päin!

Huomenna minulla on vapaata. Tämä viikko on mennyt ihan sairaan nopeasti! Tuntuu että minulla eilen oli viimeksi vapaata (ja viimeksi oli siis viime sunnuntai). Minulla on ollut tosi positiivinen olo koko viikon, paljon energiaa ja on ollut kiva tehdä töitä. Tänäänkin voisi vaikka lähtä bilettämään, mutta kun näitä kavereita ei löydy niin huikeasti täältä ja lisäksi en saanut siihen ainoaan facebook-ystävään yhteyttä. Forever alone. Energiaa riittää ja pitää nyt katsoa mitä keksin huomenna ajan vietoksi!

Mitä Suomeen kuuluu? Hyvää itsenäisyyspäivää vähän myöhässä! Hyvä Suomi! Kaikki joululahjatkin hankkimatta. Mitenköhän niitä saisi kun vapaata on aina sunnuntaisin ja sunnuntaisin on kaupat kiinni. Äh.

Aika tollee taiteellinen kuva Aquilinasta! (kuvalaatu aivan mahtava)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti