keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Hyvää joulua!

Huh.

Olen elossa. Ainakin melkein.

Arvaatte varmaan miksi en ole kirjoitellut tänne blogille nyt vähään aikaan. On ollut kaksi kaoottista viikkoa. Olemme muuttaneet nyt lopultakin kaikki kolmekymmentä hevosta uuteen talliin!

Koko viime viikko oli hullun raskas. En voi edes sanoin kuvailla millaista täällä oli. Koko viikon hoidin hevosia yksin (Verenakaan ei kovin monta kertaa ehtinyt auttamaan). Kaikki muut olivat muuttamassa tavaroita ja laittamassa viimeisiä paloja paikoilleen uudessa tallissa. Torstaina pääsimme muuttamaan kaikki hevoset! Se oli kaikista hulluin päivä. Juoksin ylös alas, vanhalta tallilta uuteen talliin, noin kolmekymmentä kertaa. Loppuillasta Ferry pystyi auttamaan mutta siirsin melkein kaikki hevoset itse. Näiden tallien välissä on siis joku 250 m, eli tuli liikuttua ihan tarpeeksi.. Samalla piti sitäpaitsi hoitaa kaikki hevoset. Laittaa hevosia valmiiksi ratsuttajalle, hevosia käyntikoneisiin..ää, tulen hulluksi kun ajattelen millaista se oli!

Viime viikolla tuli siis tehtyä ylitöitä rutkasti. Joka päivä olin noin 13 tuntia töissä. Ah. Eikä mitään vapaapäivää ehtinyt puristamaan väliin. Viime viikon vapaapäivän vietän siis tänään. Koko talliporukalla mentiin syömään sunnuntaina kiinalaiseen ravintolaan. Hyvää ruokaa ja hyvä päätös tälle muutolle.

Mutta nyt on hevoset muutettu! Talli on täydellinen! Suuri, siisti, moderni, mahtava ja sitäpaitsi asun tallin yläpuolella. Laitan erillisen postauksen johon länttään niin paljon kuvia kun mahdollista. Vähän vaikeaa nyt alussa, kun kaikkia juoksutushalleja, tarhoja yms ei ole vielä rakennettu, mutta kyllä tämä tästä alkaa helpottua. Meillä on yksi pienen pieni hallin tapainen jossa voi juoksuttaa sekä päästää hevosia vapaaksi. Sitten meillä on vanha käyntimatto ja uusi vibration laite sekä yksi soratarha. Ja iso maneesi tietenkin. Kyllä tämä on aika luksusta kuitenkin.

Ja hyvää joulua! Ei ole oikein joulufiilis kun olin jouluaaton töissä ja söin pastaa päivälliseksi. Mutta illalla söin kokonaisen rasian Pandan suklaakonvehteja jotka sain joululahjaksi rakkaalta perheeltä. Tänään jatkan samaa linjaa. Koko päivän aijon maata sängyssä, syödä paljon suklaata ja katsella sarjoja. Sen olen kyllä ansainnut!
Yhden kuvan löysin jossa juoksutan Sunshinea uudessa mini-hallissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti