tiistai 17. joulukuuta 2013

Muutto lähestyyyyyy

Hui, nyt eletään jännittäviä ja sekavia aikoja! Tänään toimisto muutti uuteen talliin ja ehkä ehkä huomenna pääsemme muuttamaan hevosia uusiin karsinoihin. Toivon todellakin. No, ainakin lähipäivinä tämä pitäisi tapahtua! Kaikki tavarat ovat sekaisin ja levällään. Noin kaksikymmentä riimua ja narua chillaavat tallin lattialla kun Ferry oli vähän nopea ruuvaamaan koukut irti. Kaikki satulatkin ovat päällekkäin kahdessa telineessä. Kun syömme saamme etsiä tuoleja pahvilaatikoiden seasta. On tämä työlästä muuttaa kolmekymmentä hevosta!

Tänään sain ratsastaa kolme hepsua. Ensimmäisenä oli neiti Unabell jolla olen alkanut tekemään vähän vaativampia harjoituksia. Sillä saa vaan kävellä 10 min ja ravata 10 min, mutta tänään treenasin vähän lieviä avoja ja serpentiinejä. Voi jestas kun se oli energisellä tuulella! Ja avojen jälkeen sen kroppa rentoutui niin kivasti että ratsastaja sai kyllä pitää kaksin käsin kiinni. Olisi ollut hauskaa vähän laukata. Ja vähän pukittaa. Ja taas laukata. Höh, tyhmä Aino. Seuraavaksi verkkasin kaksi hevosta Wernerille. Ensimmäinen meni todella hyvin ja toinen alkoi sujua sitten kun oltiin ensin hölkätty parisataa kierrosta. Ruunan mielestä oli todella tyhmää tämä selän käyttäminen.

Kun tulin töistä laitoin pyykkiä pesukoneeseen. Uusi pesukone uudessa tallissa! Minun pitää vaan liikkua portaat alas, niin siinä se kone seisoo. Luksusta! Nyt pitää mennä katsomaan että onkohan se toiminut toivotulla tavalla.

Tästä kuvasta näkee ehkä parhaiten miten giganttisen jättimäinen herra Cleon on! (Minulla on suhteellisen isot kädet vielä kaiken lisäksi).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti